5 knep som gör ditt hem mer lyxigt

Vill du få ditt hem att se mer lyxigt ut? Det behöver inte kosta skjortan, det handlar om att satsa på rätt detaljer och ibland tänka lite utanför boxen. Det är de små detaljerna som gör helheten och sätter prägeln i hemmet.  Nedan listar vi hur du enkelt kan skapa din egna inredningscocktail.

Få ditt hem att se mer lyxigt ut

Stuckaturer och lister

Något som är väldigt trendigt just nu är att inreda hemmet med höga lister, stuckaturer och spegelpaneler. Rummet får genast en wow-faktor och upplevs mer exklusivt.

LAV501 Bloggen Midbec tapeter

Metaller

Att addera metaller till hemmet såsom en ljusstake, sittmöbel eller en lampa i mässing/tenn är en enkel metod att ta till sig för att höja känslan av ren lyx i sitt hem.
KWA401 midbec tapeter
Exklusiva material som sammet

Satsa på en stilfull sittplats, sammetsgardiner eller byt ut dina kuddfodral för att enkelt skapa ett mer ombonat hem.
I_42A_IUM109_large
Förläng taket med gardiner

Genom att använda en gardinskena och låta gardinerna falla ner snyggt från taket och ända ner till golvet gör så att det skapas en illusion, taket ser förlängt ut och rummet får en mer lyxbetonad känsla.

EAR602 Bloggen midbec tapeter
Färska blommor

Förgyll vardagen med färska blommor! Stora väldoftande buketter, gröna monsterablad eller kvistar från skogen-med snittblommor går det inte att göra fel. Ett enkelt tips som direkt piffar upp och ger mer liv till hemmet. Våga placera blomvasen där du annars inte brukar ställa den, kanske vid sidan av sängen eller varför inte i badrummet?

33010 midbec tapeter

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec