7 stilsäkra inredningstips för mer art déco i hemmet

Stilen art déco tar oss till 20- och 30-talets flärdfulla glansdagar. Och vem vill inte befinna sig i en tid full av flärdfulla glansdagar? Hit med fler glansdagar tack! Så här får du 7 stilsäkra inredningstips som ger ditt hem en elegant art déco look som ligger helt rätt i tiden.

Art déco på tapeten

Sätt färg på väggarna
Det vita ryker när det är dags för art décon att ta plats, gärna en dovare ton eller mustig kulör som ger mer tyngd till väggarna.

art déco blå tapet midbec tapeter

Lyxa till det med sammet
Möbler, gardiner eller kuddar av sammet i en djup kulör andas den lyx och flärd som symboliserar denna eleganta tidsepok.

art déco sammet plamblad midbec tapeter

Metaller- guld & mässing
Dekorativa mässingsfigurer och inredning i form av elegant drinkvagn av mässing är helt rätt för att få in en bit av 20-talet i hemmet.

art déco drinkvagn mässing midbec tapeter

Pampig belysning och maffiga speglar
Det ska vara pampigt, maffigt och dekorativt vilket djärva speglar och påkostad belysning bidrar till. Maffig spegel med geometrisk form och pampig takkrona med raka linjer tar inredningen till rätt tidsepok.

art déco belysning midbec tapeter

20-tals detaljer
20-tals detaljer som exklusiva parfymflaskor, kristallglas med raka linjer och klocka i tidstypisk stil sätter pricken över i:et för att få in rätt känsla i hemmet.

art déco parfym midbec tapeter

Geometriskt på väggen
När det kommer till tapeten är det geometriska och symmetriska mönster som dominerar. Mönster som gör det enkelt att få till den exklusiva art déco-stilen i hemmet!   

art déco geometriska mönster midbec tapeter

 

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec