Åter till naturen

Ut i naturen!

Vi ville såklart inte vara sämre än Mr Fox med vänner utan begav oss också ut i skogen, dock inte ut i tapetvärldens underbara mönsterskog (då den skogen endast rymmer ca en människofot trots att den minsta av oss på kontoret har strl 36 i skor…) utan vi fick allt bege oss ut i the real deal. Många tapeter och dess mönster har genom tiderna inspirerats och inspireras även idag, i allra högsta grad, av naturen i dess olika former. Just nu sprakar skogarna av magiska färgskalor men snart faller löven till marken och träden står nakna och grå. Därför bestämde vi oss för att vi vill ge tillbaka till naturen, ge tillbaka det vi gång på gång lånar till våra väggar! Vi packade tejp, sax och tapetbitar susade ut i skogen och nedan ser ni resultatet.

Tapetlöv

De underbara röda och gröna löven kommer från kollektionen Silence. En tapetkollektion som samlar fyra årstider. De bruna så naturtrogna bladen finner ni i kollektionen Podium som inspireras av naturens magiska årstidsväxlingar. Gör som vi och bege er ut i the real deal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec