Bästa tv-serie tipset just nu: Att inreda ett slott

Just nu finns en riktigt fascinerande tv-serie att mysa framför på SVT Play som heter ”Att inreda ett slott” där man får följa med bakom kulisserna på Storbritanniens pampigaste slott och herrgårdar. Ett måste att se speciellt om du är ett Downton Abbey fan!

Sevärd tv-serie

Serien tar en med till fantastiska historier, slott och miljöer där vissa tar sin början redan så tidigt som på 1500-talet. I varje avsnitt får man följa med till en ny plats och ett nytt slott där överdådiga salonger, slottsfasader och trädgårdar verkligen fascinerar. Särskilt spännande är det att spana in väggarna på insidan av slotten som pryds med olika dekorativa material, målningar och fantastiskt vackra handgjorda tapeter av olika slag!

tv-serie-castle-howard-1738321_1920
Castle Howard från avsnitt 2.

I skrivande stund finns 4 avsnitt av serien på SVT Play. Första avsnittet finns dock inte tillgängligt längre och avsnitt 2 är tillgängligt i 3 dagar till.

Så brygg dig en god kopp te ikväll och mys ner dig i soffan framför ett avsnitt av denna underbara serie!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec