Båtar och Havet – Marint på tapeten!

Man behöver inte tillhöra båtfolket för att älska havet! Havet har en häftig inverkan på de flesta, det inger lugn och harmoni. Att titta ut över havet ger en enorm frihetskänsla.

Är du som jag? Jag kan sitta och titta ut över havet  i timmar, det händer hela tiden något som fångar mitt intresse. Känslan av att vara fri och kunna göra precis vad jag vill. Att ta in denna känslan i mitt hem känns som en självklarhet!

havet-marint-blåatapeter-tapeter-midbec-marinatapeter

Marint

Lite tips på hur du kan tapetsera och inreda hemma hos dig. Våga mixa och blanda två tapeter, här har vi tagit en randig och en mönstrad med båtar. Tapeterna hittar du i kollektionen Hav & Land. Genom att blanda skapar du liv där du vill ha det och kan sen övergå med en lugnare tapet. Tapetsera till exempel den mönstrade bakom soffan, matbordet eller sängen. På detta sätt skapar du en inramning. Den populära fondväggen fortsätter att vara populär men här kan du gå ett steg längre och våga tapetsera något annat till än en enfärgad.

randiga-tapeter-marint-havet-på-tapeten-tips-inredning

Inredning

Lägg till naturmaterial så som glas, trä och snäckor. Ett hem utan natur är ointressant. Ställ dig tre frågor när det är dags för inredning!

  • Vad har jag?
  • Vad behöver jag?
  • Vad längtar jag efter?

Har du något glaskärl, behöver du något att fylla det med? Vad behöver du skaffa, vad har du och vad kan du återanvänd genom att kanske göra om lite? Mixen av gammalt och nytt skapar spänning.

åra-vatten-marint-tapeter-blått-marinatapeter-tapeter-med-båtar

Så för dig som behöver en paus från solen men inte vill vara utan havet och marinan så är mitt tips till er att tapetsera med någon utav dessa godbitar. Båtar, ränder, stjärnor, plank!? Valen är oändliga!

marina-tapeter-blåa-tapeter-havet-stjärnor-på-tapeten-randiga-tapeter

Det är bara att sätta igång, lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec