Bloggtips: Bakom kulisserna på fotograferingen av Apelviken

Det är snart dags för en ny magisk tapetkollektion designad av Hanna Wendelbo. I höst lanseras kollektionen Apelviken och just nu pågår arbetet för fullt med allt som ska leda fram till den färdiga kollektionen. På stylisten Catarinas blogg får du följa med bakom kulisserna på fotograferingen av Apelvikens interiörbilder.

Fotograferingen av Apelviken

Det är stylisten Catarina Skoglund och fotografen Tove Hedvig som ligger bakom arbetet med kollektionens interiörbilder som fotades i en helt otroligt vacker våning i Vasastan, Göteborg.

fotograferingen apelviken vasastan midbec tapeter

Våningens tak är verkligen något alldeles extra…

fotograferingen apelviken midbec tapeter

…och likaså denna fantastiska kakelugn!

fotograferingen-apelviken-kakelugn-midbec-tapeter

I två dagar jobbade Catarina och Tove i denna härliga våning och i blogginlägget ”Dagarna med Apelviken” får du veta mer om fotograferingen och se fler bilder från denna vackra plats.

fotograferingen apelviken höst midbec tapeter

Det är även Catarina och Tove som har stylat och fotograferat interiörbilderna till kollektionerna Blomstermåla och Morgongåva. Med tanke på det och på miljön i denna våning så kan inte Apelvikens bilder bli annat än alldeles magiska! I höst får du se resultatet… Håll ut!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec