Bloggtips – designprocessen bakom Lyckebo

Nu har nya kollektionen Lyckebo nått färgbutikerna och designer Hanna Wendelbos vackra tapetmönster finns att botanisera bland och beställa. Är du nyfiken på hur det gick till när Hanna skapade kollektionens mönster? På sin blogg tar Hanna med dig bakom designprocessen av Lyckebo.

En inblick i designprocessen

Hanna Wendelbo lyckebo designprocessen midbec tapeter
Foto: Hanna Wendelbo

I blogginlägget Lyckebo- en inblick i designprocessen beskriver Hanna att hon föredrar att skissa och måla sina mönsteroriginal för hand där hon alltid börjar med att använda sig av sin post-it-lapp-teknik.

Hanna Wendelbo lyckebo designrpocessen skiss midbec tapeter
Foto: Hanna Wendelbo

Ett av de första mönstren Hanna började skissa fram för Lyckebo var fina klövermönstret Clover som du ser originalskissen på här ovan. Mönstret färgsattes sedan och kommer i sex olika färgställningar i kollektionen.

Hanna Wendelbo lyckebo clover designprocessen midbec tapeter
Foto: Hanna Wendelbo

Här är söta mönstret Clover på vägg tillsammans med sagolika mönstret Poppy.

Lyckebo-28013+28026-designprocessen-midbec-tapeter

Nyfiken på att läsa mer om hur kollektionens mönster skapades och på Hannas post-it-lapp-teknik? Spana in hennes blogginlägg här och se alla mönster i Lyckebo här.

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec