Bloggtips – Så här gör du superenkla tapetkrukor till sticklingar

Har du ett gäng sticklingar som väntar på att få ett nytt jordigt hem? På Hanna Wendelbos blogg får du en enkel steg för steg guide över hur du gör fina tapetkrukor till dina sticklingar.

Ett hem för sticklingar

Tapetkruka sticklingar midbec tapeter

I blogginlägget ”Superenkla tapetkrukor till sticklingar att göra själv!” visar Hanna hur du enkelt tillverkar dessa fina tapetkrukor. Krukorna är både praktiska och hållbara, de tar lite plats och fungerar utmärkt för regelbunden vattning. Dessutom kan du ta till vara på tapetbitar som blivit över från tapetseringen.

Tapetkrukor sticklingar midbec tapeter

I dessa tapetkrukor planterar Hanna sticklingar från frön som hon själv har sått tidigare i vår. Det fungerar precis lika bra att använda dem till sticklingar som du har tagit från dina krukväxter inomhus i väntan på omplantering till större kruka.

Omskolning-tapetkrukor midbec tapeter

Det är också ett utmärkt presenttips att ge bort en stickling i fin tapetkruka när du går på en middagsbjudning eller till någon som fyller år. För vem blir inte glad av att få en söt liten stickling?!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec