Bloggtips – Skissprocessen bakom Morgongåva

Hur sås ett frö till en ny tapetkollektion fylld med vackra mönster? Ett av de allra första stegen i designprocessen av en kollektion är att förvandla blanka ark till tapetmönster som kan pryda våra väggar. På Hanna Wendelbos blogg får du en inblick i skissprocessen bakom kollektionen Morgongåva.

En inblick i skissprocessen

Skissprocessen Morgongåva akvareller midbec tapeter

I blogginlägget ”Morgongåva-Så skissade jag fram den nya tapetkollektionen” beskriver Hanna hur hon börjar med ett blankt ark för att få igång skissandet utan att behöva känna för mycket stress och press. Man kan verkligen tänka sig att det är lätt att få lite skiss-kramp när man börjar med en kollektion från scratch men Hanna har sina knep för att undvika detta.

Skissprocessen Morgongåva Blåklint Midbec Tapeter

Och visst är det häftigt att få se hennes originalskisser av tapetmönster som sedan kan sitta på ens väggar!

Skissprocessen-Morgongåva-27022-midbec-tapeter
Tapet Maj 27022, Morgongåva

Just nu har Hanna vernissage på Tjolöholms Slott där du kan se hennes originalskisser från kollektionerna Blomstermåla och Morgongåva– även ett mysigt utflyktstips inför helgen!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec