Blomstrande Hortensia-tapeter i sovrummet

Mats Pers Gården ligger i Roslagen och Åsa Gramén som driver bloggen Killing your Darlings har gjort ett inrednings case med dom. Vi ville självklart vara med och visa vad man kan göra med ett rum med hjälp av tapeter. Åsa har ihop med kunden Josefin och Marcus arbetat fram ett inredningsförslag, så att de får ett sovrum med den känslan och upplevelsen de vill ha. Efter att de gått igenom vårt sortiment av tapeter hittade de sin drömtapet. Tapeten kommer från kollektionen Ginger och hela rummet inreds med en ljus somrig känsla.

Åsa-killing-your-darlings

Josefin och Marcus flyttade in i november och då såg rummet ut såhär. Inte speciellt somrigt eller mysigt, rummet behövde få lite kärlek.

Det tidigare sovrumet

De ville ha ett sovrum med ”En sober, varm och ljus känsla med romantisk ton som ej blir för gulligt” Så nu var det bara att sätta igång med arbetet.

tapetsering

Vem vill inte bo i det här sovrummet!

Resultatet blev ett underbart sovrum med precis den känslan kunden ville ha! Tapeten på väggarna skapade ett rum med liv, värme och en romantisk ton.

Hortensia tapet till sovrummet

blommiga-tapeter

Är någon utav dessa just din drömtapet?

Som ni vet finns det en djungel av tapeter! Nedan har vi tagit fram fler förslag på liknande stil och färgsättning. Tapeterna kommer från kollektionerna Havanna, Flora, Catwalk, Palmetto & Manour House.

blommiga-tapeter-i-romantisk-stil-midbec

Vi tackar för samarbetet med Åsa och Killing your Darlings och ser fram emot fler projekt ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec