Botanisera mera med nya tapetkollektionen Botanik

botanik-kok-inspiration-tapeter-midbec-te-blommor-botanisera

 

Har du alltid drömt om ett lantligt mysigt kök?

Vårt tips är att börja leta efter saker du tycker om och som skapar den stämningen du är ute efter. Porslin och andra köksattiraljer som stämmer in på känslan. Våga sticka ut lite med någon lugn färg som i vårt kök, en kanna i lila. Sen kan de andra färgklickarna få bestå av färska örter eller levande växter.

botanik-tapeter-murgrona-applen-harlequin-trabackar-gratt-midbec

Mönster lyfter ditt rum

Att välja vilken tapet man vill ha kan vara väldigt svårt. Vi har tapetserat med en tapet ur kollektionen Botanik art.nr 218123. Det är en lugn tapet i ljusa toner, men som samtidigt gör så det händer något på väggarna. Mönstrade tapeter lyfter rummet och ger direkt en känsla. Botanisera mera!

 

tapeter-midbec-botanik-murgrona-desenio-trabackar

Tavlor på tapeten?

Många tänker att det inte går att ha tavlor på en mönstrad tapet. Visst går det! Se så snyggt postern från Desenio gör sig på tapeten, en perfekt kombination. Så ta nu och passa på att göra om i era hem nu när höstvädret blåser in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec