Det bidde en gran

Det är fjärde året som Färg & Tapet i Skellefteå bygger sig en gran av tapeter. Inspirationen har dom fått från ett närliggande bibliotek som byggde en uppmärksammad gran av böcker. Marcus på Färg & tapet tycker tapeter är ett fantastiskt material att bygga med om man gillar att pyssla. Han klurade ett tag på hur han skulle få till sin gran. Han har byggt en grundstomme i två delar för att den ska gå att manövrera. Den är byggd i wellpapp och klädd med renoveringstapet.

En gran av tapetMiss Print som gran!

 

I år sitter det 132 stycken gula strutar från Miss Print kollektionerna. Stommen sparas från år till år. Det gick åt åtskilliga meter tejp och en hel del tid. Så nu har ni en utmaning där hemma om ni vill ha en annorlunda gran att dansa runt på julafton. Marcus är nöjd att han varit med och skapat en trend, för i år kan man se liknade tapetgranar i fler butiker.

En mäktig gran av tapeter!

God Jul med Miss Print

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec