En julkalender kommer lastad med vårens tapetnyheter!

Som en tidig julklapp till dig som följer bloggen kommer här en liten sneak peek av vad som kommer på tapetfronten i början av det nya året! För det kommer ju ett sådant, när vi har myst oss igenom december, käkat allt som käkas skall, gått bärsärkagång på stan efter julklappar -köpt, gett och fått. Då är det dags att glömma allt vad julen heter och gå all in på nya året. Och nytt år innebär nya tapeter!

Lucköppning av Julkalender

Det var inte helt lätt att hitta en julkalender med våra framtida tapeter i men efter idogt letande, så dök de bara upp bakom fyra små luckor- måste vara någon form av julmirakel som är i farten. Jag har dock råkat fuska lite och gläntat på mer än lucka nr 8, inte helt ok enligt julkalender vett och etikett, jag vet, men nu blev det så… Ibland går liksom luckorna upp lite av sig själv om man råkar böja lite på sin julkalender. Så här är en exklusiv kik på lite av vårens nyheter!

adventskalender-julkalender-tapeter-midbec-lucka-8

Den skarpögde ser kanske att det finns ett marint tema med i bilden på tapetfronten våren 2017. Helt riktigt. Att det är en kollektion designad av Björn Nilsson…? Yes, det stämmer!

adventskalender-julkalender-tapeter-midbec-lucka-10

Mer än så avslöjas inte bakom luckorna i denna magiska julkalender. Jag har vänt och vridit på den, lyft lite på det övre lagret där luckorna sitter fast men icke! Vi får helt enkelt nöja oss så för denna gång, men håll utkik här på bloggen så lovar jag att du blir först med att få se mer av kommande tapetnyheter!

Ha en fin tredje advent!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec