En kärlekshistoria

midbec tapet wallpaper valentines day park restaurang restaurent
Vi närmar oss den 14 februari, och lagom till den kärleksfyllda dagen har Mr Fox gått och blivit kär! Så för alla er som inte riktigt har kommit på vad ni ska göra på söndag – här kan ni få några goda råd. Här är det som Mr Fox helst gör under en romantisk date, och platserna som han allra helst skulle vilja åka till.


Ut i grönskan
Det behöver inte alltid vara så komplicerat. En skön promenad i naturen, kanske en picknick och att helt enkelt gå runt och lukta på blommor och lyssna på fågelkvitter. Att kort och gott njuta av varandras sällskap.

Fast, just det… vi bor i Sverige. Och det är februari. Men konceptet är fortfarande bra! Det kanske går att ordna känslan som man vill komma åt med en romantisk promenad i det gröna – utan att lämna hemmet? Låt oss börja med lite fågelljud, vackra krukväxter som får hänga från fönsterblecket, från taket eller ta plats på golvet. Kanske en bukett med färska blommor som får sprida sin doft i hemmet. Om du vill ta det ett snäpp längre, så finns det ju dessutom massvis av textilier och tapeter som också har vackra naturmönster.

midbec tapet wallpaper valentines day park luftballong hot air ballon
Kärlek som får dig att lyfta
Så kär som Mr Fox är just nu skulle han nästan kunna lyfta från marken och sväva iväg. Och det är faktiskt inte en så dum idé. Att få vara ensamma en stund (förutom personen som styr ballongen då). Att få se över vackra landskap och njuta av vyerna tillsammans. Men återigen – det är februari. Med mängden kläder som skulle krävas för att hålla värmen skulle ballongen antagligen inte kunna lyfta. Men det finns en låt som NÄSTAN kan få dig och din date på lika gott humor som en tur i en luftballong. Den här låten kanske känns bekant?


Je t’aime beaucoup!
Äntligen – ett koncept inför alla hjärtans dag som passar lika bra under hela året. Paris är alltid underbart vackert, oavsett om det är strålande sol eller om regnet faller.

Men det är inte alla gånger det finns utrymme i semesterbudgeten för en utlandsresa mitt i februari. Men med lite Edit Piaf strömmande ur högtalarna, ett par nybryggda café au lait och ett fat med nybakade macarons så kommer det nästan kännas som att ni är där.

midbec tapet wallpaper valentines day park alperna snow winter wonderland fox
På en snövit bergstopp
Varma och mysiga kläder, solen som får den vita snön att skimra och glittra – din käresta med en snöflinga på nosen. Mr Fox älskar att åka skidor nedför snöiga bergstoppar och äntligen har han hittat någon som är lika skidtokig som han är.

Men alperna är långt borta. Det behöver dock inte betyda att ni måste gå miste om den vackra, vintriga upplevelsen. Om ni vill ha kyla, vintriga landskap, romantik och magi finns det alltid ett välbeprövat koncept.

midbec tapet wallpaper valentines day park beach strand vacation semester
Sand mellan tårna

Vågor som skvalpar upp på sandstranden, en underbart vacker solnedgång över horisonten, varm sand under fötterna (som ni kommer att hitta i era skor upp till ett halvår senare). Vad kan vara bättre på alla hjärtans dag än en härlig solsemester med den du älskar? Som den eminenta simmaren Mr Fox är älskar han att resa till havet och varmare breddgrader för ett härligt bad.

Men alla hjärtans dag är trots allt bara en dag. Det kanske är lättare att komma iväg på en romantisk semester över påsk när de flesta har fler lediga dagar att ta av. Fram till dess finns det mycket man kan göra för att få till en härlig tropisk känsla i ditt eget hem. Att kanske få det att kännas som att du har kommit dit palmerna bor?

midbec tapet wallpaper valentines day boat ocean titanic
I’m the king of the world!
Vattnet som forsar längs sidorna av båten, goda och fruktiga drinkar som serveras på däcket. Du och din kära är på väg mot en exotisk och avlägsen plats. Det är nästan så att det inte spelar någon roll vart ni åker. Det viktigaste är väl resan, inte destinationen? Framförallt när man har en så fin reskamrat som man tycker så mycket om.

Men ännu en gång – en spontanresa utomlands kanske kan vara svår att få till, snabbt och enkelt. Kanske något mönster med marint tema som kan sätta stämningen? Lite skaldjur, något gott i glasen – varför inte ledmotivet till Titanic spelandes i bakgrunden? Ett, tu, tre – så kommer det kännas som att man har hamnat något annanstans. Och som att man inte sitter hemma i soffan med Celine Dion på högsta volym. Ni kommer att förflyttas.

Ett extra tips!
Som en alla hjärtans dag-gåva till er alla har Mr Fox satt ihop en spellista, som innehåller låtar från alla platser som han och hans nya kärlek har rest till eller vill upptäcka. Ni hittar spellistan här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec