En tapetmorgon med Ängås

En kylig och klar oktobermorgon är det äntligen dags att få visa upp en av höstens stora tapetnyheter, Ängås designad av Hanna Wendelbo. Vi var på plats i Hannas studio i Majorna, Göteborg och så här såg det ut.

Premiärvisning av Ängås

Vanligtvis brukar vi bjuda in till en mysig tapetfrukost i samband med Hannas lanseringar men under de speciella omständigheter som råder i världen så är vi glada för att istället kunna visa upp kollektionen här samt i den instalive som finns att se på vårt konto från denna morgon.

Jag (Malin) och kollegan Nina möttes upp utanför Hannas studio strax innan kl.9 på morgonen. Alldeles bredvid ligger ett litet bageri, där köpte vi med oss en nygräddad kardemummakrans som bokstavligen var rykande het då den kom precis ur ugnen. När vi klev in hos Hanna spred sig den ljuvliga kardemummadoften i hennes vackra studio på Mariagatan 23.

Sedan var det dags att rigga för livesändning av presentationen med Hanna.

Hanna berättade om alla mönster och färgställningar och här nedan kan du se några av dem.

Från vänster till höger ser du Victor, Victoria, Pirum, Esther och Victor igen.

Här hänger Esther, Wilma i grönt, Pirum och Wilma i gult. Hanna visade även upp sina vackra originalskisser och nedan ser du mönstret Esther.

Därefter visade hon och pratade om mönstret Victor/Victoria som du ser här nedan.

Hanna avslutade den lilla rundturen med att visa originalskissen till Pirum. Pirum är vackert inramad av tapeten Arthur som finns i kollektionen Havsblick som också är designad av Hanna.

Hanna visade hur skapandet med gouache ser ut som är det sätt som hon färgsätter många av sina kollektioner med, däribland just Ängås.

På en av väggarna i hennes studio hänger de mest fantastiska tapetblommor som man kan skåda. Skapade av hennes syster Hedvig. Vilket hantverk!

Alla skapade med tapeter från Ängås så klart!

Så vackert med en blommande vägg!

Vi tackar alla som kikade in på vår live idag och om du missade den så finns den att se på vår IGTV. Alla mönster av Ängås kan du se här eller i butik.

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec