Blomstrande väggar Victoria Ängås

Fem blommiga favoriter för dina väggar 

Med våren kommer blommor! Och vad livar upp hemmet mer än färgglada blomstrande väggar? Likaväl som vi ger trädgården kärlek i dessa våriga tider så är det viktigt att inte glömma av att skapa en harmonisk inomhusmiljö. Utsidan ger väl insidan en chans? Vi listar fem vackra blommiga favoriter som fyller ditt hem med sprudlande energi och glädje. Blommiga tapeter ger liv till ditt hem!

Få dina väggar att blomstra

Henni – För den som inte förstått att grönt och rosa är en dunder kombo så kommer här ett levande bevis. Ett rogivande sovrum med mjuka nyanser är exakt vad vi behöver för en god nattsömn.

Blomstrande väggar sovrum Lina Midbec

Victoria – En lummig oas med blommor och blad i alla dess former! En tapet fylld med energi som sprider sann glädje i rummet. Kombinera med naturnära material och nätta möbler för en fin sammansmältning.

Victoria Ängås Arbetsrum

Frösö – En tapet för dig som gillar en liten mer kall känsla men ändå vill ha ett rum som omfamnas av en vacker harmoni. Frösö skapar din alldeles egna blomsteräng.

Frösö Sunnanö Hall

Matilda– Med tapeten Matilda har du sommar inomhus året om. Varma och behagliga toner som gör rummet mer ombonat och skapar en känsla av trygghet.

Blomstrande väggar Lina 2 Matilda

Juliet– Även här en liten mer kall känsla men väldigt behaglig. Här finner du ett inre lugn och platsen känns genast fridfull.

Blomstrande väggar Juliet havsblick

 

Att tapetsera kan göra en sån stor skillnad i ett hem och därav ska du inte välja vad som helst. Hitta en tapet som speglar vem du är och som hjälper till att sprida historien om dig i ditt hem.

 

//Rebecca
rebecca@midbec.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec