Fina färger att matcha med till tapet – del 3

Letar du efter den perfekta kulören att matcha med till din tapet? Här får du tips på fyra fina färger som kompletterar tapeterna och skapar fantastiska rum som du aldrig vill lämna.  

Hitta rätt med tapet & färg

Vi kikar in i fyra härliga hem med fyra tjusiga tapeter kombinerat med fyra fina färger.

Tapet Juliet

Harmoniskt och ombonat blir det när @lapptussan matchar tapeten Juliet i ljusgrått med den grå kulören NCS S6005-g50y i köket. En vacker kombination av färg och tapet som blir avkopplande för både ögat och sinnet. Med en sprakande brasa och god uppdukad helgfrukost blir det avkoppling delux i denna mysiga stuga. Emma som driver @lapptussan har verkligen ett sinne för vilsamma kulörer så spana in hennes konto för mer inspiration.

farger-matcha-till-tapet-kok-havsblick-midbec-tapeter Foto: @lapptussan

Tapet Vera

Att få njuta av en god kaffe eller en rykande kopp te i köket hemma hos @felicia.linneas hade varit lite av en dröm. Med tapeten Vera med gröna små blad har Felicia skapat en hemtrevlig och inbjudande atmosfär i köket. Tapeten harmonierar så fint med den mjuka gröna kulören på köksluckorna som är en blandning av kulörerna Ardbeg green och vit titan-zink. Denna blandning har Felicia tagit fram på egen hand så den är något klurigare än de andra kulörerna men så fin att det verkligen är värt försöket att blanda på frihand.

farger matcha till tapet kok morgongåva midbec tapeter Foto: @felicia.linneas

Tapet Sarah x 2

En klockren fullträff med färg och tapet har @sodramarielund skapat i sitt vardagsrum. Tapeten Sarah i grönt och kulören Jokk från Alcro ger rummet en härlig energikick samtidigt som det blir ombonat och mysigt. Extra fint blir det tack vare att både, panel, fönster och lister är målade i den gröna kulören. Dessutom säger de själva ”Det gåååår inte att tröttna på denna tapet, alla som kommer hit älskar den!” Precis så ska det kännas när man har hittat rätt.

farger matcha till tapet vardagsrum lyckebo midbec tapeter Foto: @sodramarielund

Dörren är kanske det sista som får färg i ett hem men så vackert det blir när både dörr och karm matchar tapetens kulörer. Speciellt i ett sovrum där en vilsam känsla är att föredra vilket @emma.cras verkligen lyckas med i sitt sovrum med tapeten Sarah i rostrött och kulören Dusty Red från Jotun. Istället för en vit dörr som poppar ut mot tapeten så bidrar den mörkröda dörren med ett lugn till tapeten och rummet. Det är svårt att se sig mätt på denna bild och den perfekta matchningen mellan dörr och tapet.

farger matcha till tapet sovrum lyckebo midbec tapeter Foto: @emma.cras

Hittade du trots allt inte den perfekta kulören till din tapet? Kika då på våra tidigare inlägg 5 färgkoder att matcha till Apelviken och 5 kulörer att matcha med till tapet – del 2 så hittar du kanske rätt där.

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec