Förvandla ditt vardagsrum till en härlig oas i retrostil

Vill du få in mer retrokänsla i ditt vardagsrum? Oavsett om du vill göra en tidsresa 50 år tillbaka i tiden när du kliver in i ditt vardagsrum eller endast vill addera lite retro för att ge rummet karaktär, så finns det riktigt fina tapeter som tar dig dit du vill!

Retrotapeter till ditt vardagsrum

En blommig tapet i retrostil ger vardagsrummet en personlig touch. Addera ljusa textilier, svarta detaljer, och plocka gärna upp någon av de dämpade gröna nyanserna från tapeten i inredningen.

Vardagsrumstapeter blommor vardagsrum orla kiely retro tapeter midbec

Med en ljus retrosinspirerade tapet i vardagsrummet får du lagom mycket retrokänsla. Kombinerat med inredning och möbler i modern stil ger tapeten vardagsrummet karaktär samtidigt som du fortfarande befinner dig på år 2021. Du hittar härliga retrotapeter här

Vardagsrumstapeter retro vardagsrum tapeter midbec

Om du vågar lite mer färg kan du få en sån här fin vägg i vardagsrummet! Charmiga träd i retrostil från kollektionen Levande i olika gröna nyanser ger vardagsrummet en lite mer lekfull look. Matcha med både gammalt och nytt för ett levande och trivsamt rum. Om du tycker det är svårt med tavlor på mönstrad tapet så är speglar lösningen!

Vardagsrumstapeter träd vardagsrum retro tapeter midbec

Även här ser du lösningen med spegel på mönstrad tapet istället för tavla. Ett smart sätt att skapa ett blickfång i rummet samtidigt som fokus fortfarande ligger på tapeten. Detta tjusiga retroinspirerade tulpanmönster i moderna kulörer finns också i kollektionen Levande. En tapet som passar i det moderna vardagsrummet där 50-tals linjerna gärna får återkomma i möbler och inredning.

Vardagsrumstapeter tulpaner vardagsrum retro tapeter midbec

En annan lösning istället för spegeln på mönstrad tapet är en hylla som du kan fylla med dina favoritfynd! Antingen en vägghängd hylla eller en högre hylla stående på golvet. Visst matchar det mörka träslaget i hyllan så fint till detta klassiska bladmönster!? En riktigt läcker tapet i mjuka dova nyanser som ger ditt vardagsrum en sofistikerad look och förvandlar det till en härlig oas i retrostil!

Vardagsrumstapeter orla kiely vardagsrum retro tapeter midbec

Vill du ha mer inspiration till vardagsrummet även i andra stilar? Kika här!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec