Gör din egen sänggavel av tapet!

Idag är det väldigt populärt att göra sin egna sänggavel. Varianterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter stopp. Dörrar, lastpallar och stoppade tyger är heta materialval . Har du tänkt på att du även kan tapetsera din sänggavel?
amazilia-tapeter-midbec-gör-din-egna-sänggavel-muggar-vaser

Skapa ett personligt sovrum!

Nu kan du matcha tapeterna på din vägg med din helt egengjorda, unika och personliga sänggavel. Tapeterna ovan kommer från kollektionen Amazilia. Ett sovrum är ett rum som skall vara harmoniskt, du ska kunna känna lugn och ro. Inred gärna med naturnära toner och någon accentfärg. Planera in i minsta detalj och ha en röd tråd genom hela rummet. Tänk på att textiler skapar värme och ger en underbar kontrast till de hårda strama linjerna som en säng oftast har.

Här tipsar vi även om muggar från Göteborgsfabrikerna. De finns i flera olika färgställningar och mönster. De läckra vaserna kommer från Ikea, ha färska blommor i sovrummet så får du ett romantiskt och lyxigt inslag.

Skäm bort dig själv!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec