Halloween

Halloween

 

Dingdong, ljuder det från dörren och du stelnar till i soffan, det är lördag kväll den 31 oktober vilket bara kan betyda en sak, det är dom där barnen! Åh nej, har vi något godis hemma??! Du smyger in i köket, smyger eftersom det finns en liten tanke på att eventuellt låtsas att du inte är hemma… Åhhhh, varför har vi börjat fira Halloween här, det är ju en AMERIKANSK tradition muttrar du medan du rotar runt i skafferiet, får tag på ett russinpaket, tvekar, ”frukt är också godis”, nej inte ens barnen går på det, hittar någon form av choklad som du inte minns att du handlat, det får duga. Tar ett djupt andetag och går till hallen för att öppna dörren; Buss eller godis hörs det i kör, Hej, oj va läskiga ni ser ut! Vad ska du föreställa? Du tittar på en liten pojke med något grönt på sig som han måste putta upp på huvudet hela tiden för att kunna se något. En T-Rex! Jaaa, det ser jag ju nu… Barnen får sin choklad ser hyfsat nöjda ut (du slipper i alla fall råka ut för bus…) och du kan snart stänga dörren igen. Du tar dig tillbaka till soffan och tänker som du tänker varje år, att nästa år kanske jag ska köpa hem lite godis i förväg för du börjar inse, att Halloween är här för att stanna…!

Om du inte alls känner igen den här känslan när dörrklockan ljuder på lördag kväll eller kanske själv ska ge dig ut att skramla godis i T-Rex kostym tillsammans med dina barn eller helt enkelt bara har embracat Halloween som din egen tradition. Till dig och alla er andra vill vi önska en riktigt Happy Halloween!   

Tapeter från kollektionen Podium och Downtown.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec