Inredningsexperten tipsar: Skapa ett lyxigt sovrum med hotellkänsla

– Inlägget innehåller reklam –

Ett lyxigt sovrum som andas lugn. I dagens stressade samhälle är en god natts sömn mycket värdefullt och med rätt färgsättning kommer du en bra bit på vägen. I samarbete med inredningsexperten Ann Wahlgren har vi tagit fram ett helhetsförslag för hur du skapar ett avkopplande sovrum med hotellkänsla.

Kort om inredningsexperten Ann

sovrum-inredningsexperten-tipsar-midbec-tapeter

Ann Wahlgren är andra generationen som äger och driver butiken Måleriman AB, en Coloramabutik i Borås som startade redan 1974. Ann arbetar dagligen med att ta fram inredningsförslag och helhetslösningar utifrån kunders behov och önskemål.

Ett blomstrande sovrum

För att få till en mysig och ombonad känsla i sovrummet är det värt att våga ta ut svängarna och i detta förslag tapetseras alla rummets 4 väggar med en härligt blommig tapet från kollektionen Kent. Oftast finns det bara en hel vägg i ett sovrum, där man har sängen, så även om tapeten har mycket mönster så gör detta att det ändå kommer kännas harmoniskt med tapeten.

Talet målas vitt och listerna målas i en halvblank lackfärg i en grön kulör som heter 725 Givakt från Alcro. Detta skapar en fin inramning till rummet och plockar upp de gröna nyanserna i tapeten. Även rummets garderober målas i denna kulör.

Andra möbler som sängbord, pall, bänk eller hylla målas i en mörkare grön kulör från Alcro som heter Chicken coop.

För att få en extra lyxiga känsla i sovrummet så är gardinerna av sammet i en ljus rosa kulör som du hittar i tapetens blommor. På golvet läggs en heltäckningsmatta med lyxig mjuk lugg som har en varm naturfärgad kulör och heter ateljé Choko 236344 från Golvabia.

Gröna växter och olika typer av belysning kommer gör att rummet känns än mer ombonat och levande. Punktbelysning från flera olika ljuskällor förstärker mysfaktorn i sovrummet.

Gillar du detta mysig sovrum med hotellkänsla? Du hittar alla produkter hos Målariman Colorama Borås och i Coloramas butiker.

Fler inredningsförslag från Ann hittar du här –> Inredningsexperten tipsar

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec