Inspireras Mera – Juli

djungel-tapeter-gröna-leopard-elefant-palmblad-kaffe-grönt

Grönt är skönt! Färgen har en lugnande och uppfriskande effekt!

Tänk att få vandra in i djungelns grönska och omringas av stora gröna blad. Slå dig ner och läsa den där boken du så länge suktat efter. Försvinna in i bokens värld för att vakna upp till elefantens trumpetande. Se hur ormen slingrar sig förbi dina fötter, för att återigen sjunka ner i boken. Glömma tid och rum tills näsan vaknar till liv av den ljuvliga doften av nybryggt kaffe.

Nu kan du skapa din egna oas, det ända du behöver är djungeltapeten från In the Factory,  leopard tapeten från Fashion, en elefant som trumpetar när du trycker på magen. En orm med ett fast knutet snöre i änden som du får be din sambo eller barn att dra förbi dig när du plockat fram just den där boken du länge längtat efter att hinna läsa. Efter att uppgiften med ormen är klar, så är deras nästa uppgift att lösa kaffe och vips har du fått din djungel oas!

Welcome to the Jungle!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec