Inspireras Mera – Oktober

midbec-tapeter-college-rott-fotboll-handboll-basket-converse

Har du en dröm om att gå på College?

Drömmer du om att plugga utomlands, om att få tillbringa dagarna på ett Amerikanskt College. Då har vi lösningen 🙂 Midbec lanserar snart en ny tapetkollektion där du kan skapa ditt egna College rum med tapeter från just kollektionen College. Denna tapetkollektion innehåller häftiga, sportiga, rutiga och randiga tapeter.

Den är även för dig som alltid sitter bänkad framför fotbolls VM. Kom in i känslan direkt med fotbollar på väggarna eller varför inte ett gäng fotbollsspelare. Dröm att det är du som driver fram på tapeten gör en fint och går förbi alla motståndare. Publiken jublar! I kollektionen finns även tapeter för den hästtokige, pryd dina väggar med detta magnifika djur.

Eller för dig som ofta drömmer dig bort till den dammiga lådan på vinden fylld med medaljer från ungdomens glansdagar. Äntligen finns det tapeter som gör att dina medaljer kommer till rätta. Dessa förtjänar en hedersplats och vi har tapeten!

College finns snart i butik!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec