Julklappstips – Muggar från Göteborgsfabrikerna

”Bara den 4 december” tänker man och skjuter fram julklappsshoppingen några dagar till. Vips så står man där, den 22 december – svettig, panikslagen och smått förbannad över varma vinterkläder bland för mycket folk och den dåliga julklappen som man plockat till sig i ren desperation, i en milslång kassakö med resten av stan som tänkte ungefär samma sak som man själv den 4 december…

Detta vill vi för allt i världen att du ska slippa i år! Därför vill vi dela med oss av ett grymt julklappstips – Läckra muggar från Göteborgsfabrikerna designade av Björn Nilsson! Yes, samma grymma Björn Nilsson som designar våra tapeter- deisgned by midbec!

muggar björn nilsson

Så vad tänkte då Björn när han designade dessa fin-fina muggar? Jo, att skapa en känsla av igenkännande samtidigt som de ändå skulle kännas helt nya, och att man ska kunna blanda olika mönster i samma färger och ändå få ett enhetligt intryck.

Mixa & matcha efter personlig smak och tycke!

Gå all in på både färg och mönster och få en härlig uppsättning av personliga favoriter!

muggar

Eller mixa olika färger inom samma mönster:

muggar

Eller fokusera på en färgställning men gå loss på en mix av flera mönster!

muggar

Muggarna säljs i 2-pack för 299:- och du kan köpa dem här! Och läsa mer om muggarna i ett annat trevligt blogginlägg här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec