julpyssel-till-granen-fåglar-julfåglar-midbec-tapeter-front

Julpyssel att hänga i granen – Julfåglar

Vi är på väg mot en annorlunda jul efter ett annorlunda år. Kanske får granen stå grön och grann i stugan extra tidigt i år och nu när vi ska hålla oss på hemmaplan så mycket som möjligt så kommer här tips på julpyssel att sysselsätta sig med. Dessa söta julfåglar att hänga i granen pysslar du enkelt till med tapetrester.

Söta julfåglar till granen

Har du tapetprover i A4-storlek eller andra tapetrester hemma är dessa perfekta att använda för att göra fåglarna. Utöver det behöver du även lim, sax och tråd.

julpyssel-till-granen-fåglar-julfåglar-midbec-tapeter

Börja med att ladda ned fågelmallen här – > Fågelmall

Klipp ut mallen och rita av två stycken fåglar på baksidan av tapeten. Tänk på att spegelvända en av dem så att du kan montera baksidorna mot varandra. Välj om du vill ha kvar kvisten på mallen eller klippa bort den för att senare montera den på fågeln. Vi valde att klippa bort den för att korta den något till en mindre kvist.

julpyssel-till-granen-fåglar-julfåglar-midbec-tapeter-mall

Fäst tråden strax innanför vingarna på ena delens baksida i limmet innan du monterar ihop de två delarna. I detta steg monterar du även den lilla kvisten om du har valt att inte ha med den från början. Den monterar du på samma sätt som tråden, montera den i näbben på fågeln på ena delens baksida innan montering av de två delarna. Limma sedan ihop baksidorna av kropparna men lämna själva vingparet utan lim. Låt torka och vik ut vingarna lite lätt så att det är lite luft mellan dem. Gör en eller flera fåglar och häng dem i granen.

julpyssel-till-granen-fåglar-julfåglar-midbec-tapeter-1

Saknar du material för att göra fåglarna? Beställ tapetprover i A4- storlek i vår A4-shop.

Ha en fin 1:a advent!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec