Kom ihåg att tävla: Bäst julklappsrim vinner!

Nu har du chansen att vinna tapeter för 3000 kr från Midbec. Allt du behöver göra är att skriva ihop ett riktigt roligt julklappsrim!

Midbec blogg jul advent tavling vinn 3000 kr tapet vinnare tavla
Nu är det mindre än två veckor kvar att tävla! Skriv ihop ett julklappsrim på vad du vill så har du chansen att vinna tapeter för 3000 kr från Midbec. Det viktiga är att du inte skriver vad du ska rimma på – det är upp till oss att lista ut det.

Var ska du rimma?
När du är klar med ditt rim är det bara att skriva det här som en kommentar på blogginlägget, eller kommentera på ett av tävlingsinläggen på Midbecs Facebook eller Instagram.

Vad du vinner
Du som kommer med det roligaste, klurigaste och mest påhittiga rimmet vinner tapeter från Midbec till ett värde av 3000 kr. Till exempel så skulle du kunna välja ut några rullar från kollektionen Brooklyn Bridge, som rymmer allt ifrån lekfulla fjärilar till sten, trä och tegel. Eller kanske ett mönster från Inspiration – en kollektion som både har somriga blommönster, mjukt geometriska former och allt där emellan.

Lite riminspiration
Vad rimmar på halsduk? Buk? Huk? Mjuk! Ibland kan man behöva lite inspiration för att komma igång med julklappsrimmandet. Därför har vi satt ihop några exempelrim som kanske får igång tankearbetet.

Rimma på en ljusstake:
Myskvällen är räddad, utan en lösning alltför svår.
Men vad du än gör, glöm inte bort den när du går!

Hur du rimmar på en skohylla:
Från vardag till fest, från träning till strand.
Rymmer vissa med snöre och andra med band.

Rim på ett tårtfat:
Till när du har gjort något ätbart inför någons stora dag.
Det passar för söta saker av alla de slag.

 

Villkor och information:
1. Tävlingsperioden löper från söndagen den 29 november till och med torsdagen den 24 december.
2. Tävlingen är öppen för alla som är 18 år eller äldre.
3. Du kan bara tävla en gång och för att tävla måste du följa de givna anvisningarna och lämna de uppgifter som efterfrågas.
4. Vinnaren utses av en jury från Midbec AB.
5. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan ej utbytas mot pengar eller andra varor.
6. Anställda på Midbec AB och deras anhöriga äger ej rätt att delta i tävlingen.
7. Midbec AB förbehåller sig rätten att tillkännage vinnarens namn och tävlingsbidrag på Midbecs Facebooksida, Instagramprofil och hemsida.
8. Tävlingen är inte kopplad till eller administrerad av Facebook eller Instagram. När du deltar i tävlingen lämnar du information till Midbec AB och inte till Facebook. Vinnarens uppgifter kommer endast användas för att administrera tävlingen.
Genom att delta i tävlingen godkänner du samtliga villkor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec