Månadens Look: Into the wild

INTOTHEWILD.1
Vad säger egentligen din inredning om dig? Och vad skulle du vilja att den sa om dig? I den här guiden har vi satt ihop några förslag på hur ens personlighet kan yttra sig i hur man väljer att inreda hemma. Läs vidare och se om du känner igen dig!

Vem är du?
Dina absoluta favoritljud kommer inte från en spotifylista eller vinylspelare. De uppstår när regnet faller på ett plåttak. När du hör fåglar kvittra. När du kommer hem vill du mötas av samma dofter, material och toner som när du är omgiven av träd och ängar. Samma känsla som när du hör prasslet av löv under fötterna. Det är nästan så att du allra helst hade velat bo i en koja bland trädtopparna (med det blir ju så väldigt svårt att få WiFi då).

Suddar ut gränserna
Det finns så mycket vackert i skog och mark som passar minst lika bra i hus och hem. Vackra nyanser, växtlighet och material som kan komma till sin rätt på dina väggar. Blommor, krukor och blad som verkligen får ta plats – antingen mitt i rummet eller i mönstrade tapeter som från vår kollektion Palmetto. Allt det du gillar med en lång skogspromenad kommer plötsligt mycket närmare.

INTOTHEWILD.2
Plocka inredningen från naturen
Kastanjer som fyller en skål på vardagsrumsbordet, vinteräpplen som hänger på vackra band i köksfönstret, höstlöv i en vacker bukett på matbordet. Oändligt många små saker som kan göra ditt hem varmare. Unika färger och detaljer som gör varje rum mer personligt, och som kan förändras i takt med årstiderna.

Inspirationen är oändlig
Beroende på var du tittar kan växt och djurriket bjuda på alla möjliga intryck, material och framförallt färger. Allt ifrån mjuka jordtoner till intensiva blombladsnyanser och djupgröna ormbunkar. Som i våra kollektioner Twist och Inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec