Marina tapeter som tar dig till havet

Vi kliver strax in i årets första sommarmånad. Ljumna vindar omfamnar oss och havet bjuder in till uppfriskande dopp även om det kanske bara får nöja sig med en tå eller två tills graderna klättrar uppåt. Är du däremot en sådan som kastar dig i plurret så fort isen lossnat, en äkta sjöbuse eller bara en som älskar havet så kan dessa tapeter ge en härlig marin känsla i hemmet!

marint marina tapeterullar tapeter midbec

Sail away med marina tapeter

Vill du gå all in på den marina stilen så är en tapet med segelbåtar ett säkert kort! Vackra New England-inspirerade tapet i ljusa nyanser av beige och blått. Matcha med ljusa textilier och vitmålade trägolv för en härlig sommarkänsla i rummet.

Eller är du ett fan av sjökort, latituder och longituder så är denna fina segelbåts-tapet ett trevligt alternativ! Mjuka blågrå toner ger en sval och avkopplande känsla i rummet.

Skagen marint marina tapeter segelbåtar midbec

Strandfynda med marina tapeter

Vill du istället bara ana den marina känslan i hemmet så finns det flera fina tapeter för det också! I kollektionen Skagen hittar du denna gråa pärla med betongliknande botten där de nautiska detaljerna endast skymtas i mörkare och ljusare nyanser av grått.

Skagen marint marina tapeter midbec

 

Med vackra strandfynd på väggen får du in både en marin och samtidigt en lantlig känsla i hemmet. Tapeten finns i kollektionen Skagen och passar perfekt i stugan vid vattnet!

snäckor marint marina tapeter midbec

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec