Midsommarlunch!

blå-tapeter-glad-midsommar-dukning-bords-blommor-vimpe-midsommarlunch

En dag om året, bara en enda ynka liten dag om året önskar vi sol och värme, eller åtminstone sol, eller åtminstone uppehåll… Det får vi sällan. Så egentligen borde vi flytta midsommarfirandet, flytta det till en annan dag, vilken annan dag som helst under sommaren skulle nog funka bättre än just den dag midsommarafton hamnar på. Fast det går ju inte, midsommarafton hamnar trots allt på en särskild dag av en anledning och det är redan krångligt nog att Johannes döparens dag är inblandad i det hela, då är det trots allt enklare att springa in och ut och flytta maten hit och dit, mellan skurar och förhoppningsvis solsken!

 

tips-på-dukning-tapeter-midsommar-gör-dina-egna-bordsplaceringskort-blått

Så, när vi inte kan påverka vädret så kan vi åtminstone duka upp till en supermysig midsommarlunch!

Vimpel-midsommar-blå-tapeter-gör-din-egen-vimpel

Tänk på att du kan göra både vimplar och bordsplaceringskort av överbliven tapet! Här är temat blåvitt och tapeterna kommer från Melinki, Marimekko 4, Twist, Wabi Sabi och Havanna.

Glad midsommar från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec