På äventyr i mönsterskogen

midbec tapeter skog monster detaljer inredning inspiration

Våra rävar bestämde sig för att packa termos, ett par korvmackor och ta en liten paus från rullen. De tog sig ut i mönsterskogen för att filosofera en stund över meningen med livet, inredning och vad som kom först: väggen eller lampan? Och vi valde att samla ihop några av deras tankar. I alla fall de som kunde kännas intressanta för dig som läser. Rävarnas diskussioner om utrikespolitik var i och för sig fängslande – men kanske inte direkt relevanta.

Detalj efter detalj
Rävarna, som kommer från kollektionen Wabi Sabi, valde att bland annat hälsa på mönster från Miss Print och Everybody Bonjour. De kanske inte ser ut som du är van vid att se dem på en vägg eller en tapetrulle – men tillsammans bevisar de en väldigt viktig poäng.

När man designar och väljer en tapet är detaljerna precis lika viktiga som helheten. De där små figurerna, linjerna och formerna ser till att mönstret blir precis så lekfullt eller dramatiskt som du vill ha det. Hur tapeten kommer att passa ihop med golvet, taket, möblerna eller krukväxterna är en sak. Men vad händer om man börjar med detaljerna?

midbec tapeter skog monster detaljer inredning inspiration

Vad kom först?
När du flyttar in i ett nytt hem kan det finnas flera ändar att börja i. Kanske låter du ett tyg på en soffa sätta tonen i rummet. Eller så kan färgerna i en målning vara det som får bestämma hur hela ytan ska se ut.

Men tänk om du skulle låta en liten blomma på en rulle vara det som inspirerar allt från golv till tak? Eller kanske skulle en liten räv få vara det som bestämmer vilken lampa, matta och vilka gardiner du väljer.

För ibland kan det vara just de där små detaljerna som gör det till något alldeles särskilt.

midbec tapeter skog monster detaljer inredning inspiration

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec