På trendspaning i Frankfurt 2016!

Denna vecka har vi trendspanat på den årliga tapetmässan Heimtextil i Frankfurt! Här samlas tapetleverantörer från hela världen för att visa upp kommande tapetkollektioner, lite som att hamna i Paradiset för oss wallpaper-lovers!

Tapetmässa 2016, trendspaning

Tapeter tapeter tapeter!

Efter tre dagars botaniserande i tapetvärlden så är det tre olika mönsterteman som sticker ut lite extra: Djungel, Texturer &  Industri

Into the jungle– Har du inte varit i djungeln än så kommer du definitivt att resa dit nästa gång du kikar på tapeter! Det fanns mycket botaniska mönster i härliga gröna nyanser, blad och palmmönster från världens alla hörn. We like! Klicka här för mer blad och växtlighet.

tapet, djungel, trendspaning

Texturer och imitationer i alla möjliga former tog stor plats på mässan, framförallt härliga ytor som påminner om material som läder och marmor. We like like!

tapet, trendspaning

Industritrenden som har varit på tapeten de senaste åren släpper inte taget om oss än. De leverantörer som tidigare inte haft något inom genren har nu tagit fram det och vi kommer att se tusentals nya varianter av sten, trä och betong inom de närmsta åren! We like like like! Mer industri hittar du här, här & här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec