Rama in matplatsen med tapet

Köket kallas ofta för hjärtat i hemmet och är en central plats där vi gärna umgås med familj och vänner. Att rama in matplatsen eller matrummet med tapet ger en mer ombonad känsla som bidrar till trivsamma måltider. Tapetvalet i köket säger också mycket om dig och din personlighet. Vilken känsla vill du ha i ditt kök? 

Mönstrat vid matplatsen

Skapa en luftig och effektfull inramning till matplatsen med stormönstrat på väggarna! Välj ett mönster som känns rätt i magen då stora mönster kan bli mer dominanta och glöm inte att upplevelsen förstärks när det kommer upp på vägg.

Rama in matplatsen med tapet 2
Småmönstrade väggar adderar värme till rummet och bidrar till ett mysigt och välkomnande intryck. Perfekt för dig som inte riktigt vågar satsa på stora mönster då småmönstrat kan se enfärgat ut från långt håll.

Rama in matplatsen med tapet 1
Låt själva mönstret säga sitt och tydligt visa rummets funktion.

Rama in matplatsen med tapet 5
Har du svårt att välja tapet kan du utgå från rummets förutsättningar eller från en viss pryl i rummet och låta den sätta stilen så det passar ihop med övrig inredning i hemmet. Det är skönt för ögat om det finns en röd tråd i färgval. Här finns det en tydlig röd tråd och visst ger det ett större intryck?

Rama in matplatsen med tapet 4

 

 

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec