Sista chansen: Bäst julklappsrim vinner!

Nu har du chansen att vinna tapeter för 3000 kr från Midbec. Allt du behöver göra är att skriva ihop ett riktigt roligt julklappsrim!

Midbec blogg advent jul tavling vinn vinnare 3000 kr

Nu är det mindre än en vecka kvar att tävla! Om du är sugen på att vinna tapeter för 3000 kr är det hög tid att börja rimma. Skriv ihop ett rim på något du ska ge bort på julafton eller kanske på det som står högst upp på din önskelista. Det viktiga är att du inte skriver vad du ska rimma på – det är upp till oss att lista ut det.

Var ska du rimma?
När du är klar med ditt rim är det bara att skriva det här som en kommentar på blogginlägget, eller kommentera på ett av tävlingsinläggen på Midbecs Facebook eller Instagram.

Vad du vinner
Du som kommer med det roligaste, klurigaste och mest påhittiga rimmet vinner tapeter från Midbec till ett värde av 3000 kr. Vinnaren får välja fritt bland alla våra tapetkollektioner, så det gäller att bestämma vilka man gillar mest. Kanske spännande geometriska mönster från kollektionen Kvadrat? Eller varför inte råa, obehandlade ytor från Downtown?

Behöver du lite hjälp?
Vi har satt ihop några exempelrim som kanske kan hjälpa dig lite på traven när du sitter och knåpar ihop ditt tävlingsbidrag.

Ett rim på en trasmatta:
Trasor kan vara bra, och ska aldrig gå till spill.
De kan liva upp golvet i vilket rum du vill.

Hur du rimmar på vinglas:
Under vissa kalas kan det krasa hela natten lång.
Så det kan vara bra med några ersättare till nästa gång.

Rimma på en stol:
Ska du sätta dig till bords eller bara ta av dig skon?
Då kan du göra det på din helt nya tron.

Villkor och information:
1. Tävlingsperioden löper från söndagen den 29 november till och med torsdagen den 24 december.
2. Tävlingen är öppen för alla som är 18 år eller äldre.
3. Du kan bara tävla en gång och för att tävla måste du följa de givna anvisningarna och lämna de uppgifter som efterfrågas.
4. Vinnaren utses av en jury från Midbec AB.
5. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan ej utbytas mot pengar eller andra varor.
6. Anställda på Midbec AB och deras anhöriga äger ej rätt att delta i tävlingen.
7. Midbec AB förbehåller sig rätten att tillkännage vinnarens namn och tävlingsbidrag på Midbecs Facebooksida, Instagramprofil och hemsida.
8. Tävlingen är inte kopplad till eller administrerad av Facebook eller Instagram. När du deltar i tävlingen lämnar du information till Midbec AB och inte till Facebook. Vinnarens uppgifter kommer endast användas för att administrera tävlingen.
Genom att delta i tävlingen godkänner du samtliga villkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec