Skapa ombonade rum med randiga tapeter

Skapa ren karaktär med randigt på väggarna! Randiga tapeter är både eleganta och klassiska och har en tendens att skapa ett lugn på väggen. Randiga tapeter passar i alla rum och går fint ihop med all typ av övrig inredning. Gillar du smalrandiga eller kanske bredrandiga tapeter? Utbudet är stort och det finns garanterat nått som passar just din personlighet. Se alla randiga tapeter.

Rum med randiga tapeter

Klassiska lodräta ränder i varierande storlekar ger rummet en känsla av stillsamhet. Mjuka dämpade toner som fyller rummet med harmoni. Kombinera med naturnära material för att få till den lantliga känslan.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 5
Något kanske lite mer ovanligt, vågräta linjer. Med vågräta linjer upplevs rummet bredare och kan ge känslan av att takhöjden blir något lägre.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 6
Här också en klassisk variant av bredrandig tapet. Ränderna med traditionella toner gör att tapeten känns lätt och luftig och känslan av sommar och hav är oundvikligt.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 4
Smalrandig tapet ger känslan av förhöjd takhöjd. Jordnära toner skapar ett lugn och speciellt blir det om du inreder ton i ton.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 3
Gör arbetsrummet mer kreativt med randigt på väggarna. Ljusgröna ränder ihop med guld och vitt samspelar bra ihop och bildar en mjuk och härlig belastning för ögat.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 7

 

Vilken stil är du?

 

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec