Ta till vara på tapetprover del- 2

På vår hemsida midbec.se kan du betälla hem A4-prover, för att lättare kunna se hur färg och mönster passar ihop med övrig inredning i hemmet. Vi har i ett tidigare inlägg tipsat om hur du kan nyttja dina tapetprover som du har liggandes hemma. Det finns massor av olika idéer på vad du kan göra med dina tapetrester, det är bara fantasin som sätter stopp. Nedan har vi gjort små posterhängare av A4-prover som är superenkla att göra. 

Små postershängare av tapetprover

Att ha en sån hållbar inredning som möjligt och att tänka hållbarhet vid nya inköp är idag en livsstil för många. Vi vill ge tips på vad du skulle kunna göra hemma med lite hjälp av det som finns i naturen. Här behöver du tapet/poster, lim, snöre och små kvistar.

ta till vara på tapetprover 2
Limma fast kvistarna på var sin sida av tapeten, ta snöret och fäst på kanterna av kvistarna. (För den som vill så finns det olika typer av ”posterupphängnings-kit” att köpa ute i butik. Bla. på Lagerhaus.)

Ta till vara på tapetprover 8
Nu är det bara till att hänga upp dem. Pefekt som dekoration i sommarstugan!
Ta till vara på tapetprover 7

 

Ha en jätte härlig helg och var rädda om er!

 

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec