Tapetinspiration i vitt

Vi på Midbec älskar färg & mönster och vi tycker att man ska våga mera med tapet! Men vi fattar, ibland står man där i valet och kvalet, ska jag tapetsera eller bara måla vitt…?

vit-sovrumstapet-med-blad-från-midbec

Måla vitt… Vårt bästa råd i dessa stunder- don’t go down that road. För med tapet på väggarna så känns ett rum så mycket mer ombonat och mjukt! Det blir även ett helt annat djup med tapet än med målade vita ytor. Och det finns så många fina tapeter i ljust där mönstret går ton i ton med bottennyansen eller endast anas i olika ljus. Så för dig som egentligen älskar färg & form men som då och då råkar komma in på den mörka vägen att bara måla vitt har vi satt ihop tapetinspiration i just vitt!

Botaniska former

tapetinspiration i vitt blad midbec tapeter

artikel-nr-blad

Blad och växtlighet är tapetmönster som aldrig sinar, det är mönster som mjukar upp och ger liv åt väggarna.

Abstrakt i vitt

vit-tapet-med-mönster-från-midbec

Runda abstrakta former som denna tapet från kollektionen Silence (SIL201) mjukar också upp och ger djup åt rummets väggar.

Randigt & Rutigt

vita-tapeter-från-midbec

artikel-nr-ränder

Randigt och rutigt ger en något mer stram känsla utan att väggarna känns platta och hårda.

Med alla de utvalda tapeterna ovan får rummet ytterligare en dimension utan att förlora den där härliga vita, krispiga och moderna känslan som vita väggar ger. Vill du ha mer tapetinspiration i vitt? Kika här! Tapeterna kommer från kollektionerna Silva, Silence & Kvadrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec