Tapetnytt – ny härlig retrokollektion från Miss Print

Vissa dagar kan man tro att våren är här, andra dagar blir man något tveksam. Men vi befinner oss åtminstone i mitten på mars, mars som faktiskt är en vårmånad! Med vårmånaden mars kommer även vårnyheter på tapetfronten som tar oss ett steg närmre ljuset, fågelsången och grönskan. I vår nya retrokollektion Five Lands från Miss Print finns det mesta som hör våren till!

Retrokollektion-tapeter-Five-Lands-Miss-Print-midbec

Five Lands är den femte tapetkollektionen från Miss Print där varje mönsterdesign är skapad i Miss Prints karaktäristiska retrostil. Grafiska former och noggrant utvalda kulörer utgör kollektionens härliga mönster! Färgpaletten består av mjuka vårliga pastellfärger, pigga gula kulörer och dämpade nyanser av blått och grått. Även svartvita färgställningar får ta plats i kollektionen.

Retrokollektion Five Lands Miss Print fjädrar tapeter midbec

En personlig favorit av alla fina mönster i denna härliga retrokollektion är det fjäderlika mönstret Five Feathers som syns på bilden ovan. Jag gillar verkligen mixen av retro och etniska influenser som möts i mönstret! Och jag gillar hur det känns både modernt och retro på samma gång. Five Feathers kommer dessutom i 6 riktigt fina färgställningar med nyanser som ligger helt rätt i tiden och i mitt sinne! Och om du undrar vart den söta katt-tavlan går att få tag i så kolla här!

Retrokollektion-gula-tapeter-Five-Lands-Miss-Print-midbec-

Jag är ingen gul person men av någon anledning har jag även fastnat starkt för denna gula nyans som flera av kollektionens mönster finns i. Liksom vårsolen ger den verkligen en härlig energikick!

retrokollektion-five-lands-miss-print-kullar-midbec-tapeter

Varje mönster i denna retrokollektion är designat utefter handritade skisser och illustrationer, likaså dessa böljande kullar!

retrokollektion-five-lands-miss-print-little-trees-midbec-tapeter

Se kollektionens alla mönster och färgställningar här eller i butik!

Även om våren verkar komma och gå som den behagar just nu så är det väl underbart att veta att vi har det bästa framför oss av denna årstid!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec