Tävla om inredning som gör skillnad!

Har du lagt märke till den fräcka vasen i vår interiörbild från kollektionen Oxygen? Vasen har en historia som berör, vi vill gärna dela denna historia med dig. Ta även chansen att vinna ett unikt handgjort exemplar av vasen till vänster på bilden.

tapeter-midbec-oxygen-pepe-heykoop-tiny-miracles

 

Tiny Miracles Foundation grundades av Laurien Meuter som tillsammans med designern Pepe Heykoop driver ett projekt i ett av de fattigaste slumområdena i Mumbai, Indien. Målet med projektet är att ge områdets familjer möjlighet till en stabil inkomst där de handgjorda unika vaserna resulterar i jobb. På detta sätt kan de skapa en förbättrad hälsa och förse en hel generation av barn med utbildning. Se filmen där små mirakel gör skillnad!

 

Tävla och vinn vasen på bilden

Nu har du chansen att vinna en unik handgjord vas i färgen Green Gradient till ett värde av 220 kr. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande två frågor. Frågorna besvaras som en kommentar till detta blogginlägg.

  • Vilket år grundades Tiny Miracles Foundation?
  • Beskriv och motivera den perfekta platsen för vasen i ditt hem.

 

Tävlingen pågår tom 13/5 -2016. En vas från Tiny Miracles ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren som utses av en jury från Midbec. Beslutet kan inte överklagas.

Lycka till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec