Tävling – Vinn fina tapeter till ditt hem!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD – Det är dags för tapettävling! Nu har du chans att förändra ditt hem med tapet lagom till jul. Upplev skillnaden mellan målade väggar och tapet eller byt ut den gamla tapeten till något mer tidsenligt!

Tävling-vinn-tapeter-från-midbec

Du har chans att vinna 7 rullar tapet från någon av de två enfärgade tapetkollektionerna Effekt eller Kalk + en liten överraskning som följer med tapetvinsten eftersom det lackar mot jul…! Värde ca 3450 kr + frakt. Effekt är en alldeles ny enfärgad kollektion i en dämpad sofistikerad färgskala som du kan kika på här. Populära kollektionen Kalk med matt kalkliknande yta hittar du här. Du kan även provtapetsera både kollektionerna här.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Camilla som registrerade sitt bidrag 2017-11-29 kl 11:24. Vi kontaktar dig via din mejladress.

För att delta i tävlingen svara på nedan två frågor i en kommentar till detta blogginlägg:

1) Vilket år startade Midbecs passion för tapeter?

2) Vilket rum vill du tapetsera och varför just det rummet?

 

Tävlingen pågår t.o.m den 6/12- 2017 kl. 21:00 och vinnaren presenteras här på bloggen senast den 11/12. Vinnaren utses av en jury på Midbec AB och beslutet går ej att överklaga. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att kunna delta. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

LYCKA TILL!

//Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec