Tävlingen fortsätter: Bästa julklappsrim vinner!

Nu har du chansen att vinna tapeter för 3000 kr från Midbec. Allt du behöver göra är att skriva ihop ett riktigt roligt julklappsrim!

Bästa julklappsrim vinn tapeter

Har du tävlat om tapeter för 3000 kr? Om inte har du fortfarande gott om tid på dig. Skriv ihop ett rim på en julklapp du ska ge bort, som du vill ha själv eller vad helst du vill. Det viktiga är att du inte skriver vad du ska rimma på – det är upp till oss att lista ut det. Skriv sedan rimmet i en kommentar här på bloggen eller kommentera på ett av tävlingsinläggen på Midbecs Facebook eller Instagram.

Vad du vinner
Du som kommer med det roligaste, klurigaste och mest påhittiga rimmet vinner tapeter från Midbec till ett värde av 3000 kr. Du får välja helt fritt. Kanske kan det bli några härliga virvlande lövmönster från kollektionen Podium eller ett dramatiskt naturmönster från Palmetto?

Inspiration till ditt tävlingsbidrag
Om du behöver lite inspiration innan du börjar rimma kan du kika igenom några exempel på juklappsrim som vi har satt ihop.

Rim på en väckarklocka:
Kanske den mest irriterande pryl du någonsin kan tänka dig.
Men skulle du ta dig till jobbet alls utan denna grej?

Hur du rimmar på en pläd:
Varför dra något gammalt över dig när du kan dra något nytt?
Den viktigaste ingrediensen för en go hemmakväll har blivit utbytt!

Att rimma på en kokbok:
Blad efter blad med goda råd och tips.
På hur du ska laga allt ifrån lasagne till chips.

Villkor och information:
1. Tävlingsperioden löper från söndagen den 29 november till och med torsdagen den 24 december.
2. Tävlingen är öppen för alla som är 18 år eller äldre.
3. Du kan bara tävla en gång och för att tävla måste du följa de givna anvisningarna och lämna de uppgifter som efterfrågas.
4. Vinnaren utses av en jury från Midbec AB.
5. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan ej utbytas mot pengar eller andra varor.
6. Anställda på Midbec AB och deras anhöriga äger ej rätt att delta i tävlingen.
7. Midbec AB förbehåller sig rätten att tillkännage vinnarens namn och tävlingsbidrag på Midbecs Facebooksida, Instagramprofil och hemsida.
8. Tävlingen är inte kopplad till eller administrerad av Facebook eller Instagram. När du deltar i tävlingen lämnar du information till Midbec AB och inte till Facebook. Vinnarens uppgifter kommer endast användas för att administrera tävlingen.
Genom att delta i tävlingen godkänner du samtliga villkor.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec