Tea time

Är te fjolligt? Är det bara tjejer som dricker te?

Vi ställde frågan till ett par killar och av någon anledning är de rörande överens om att te är fjolligt!! Hur kommer det sig? Är man mer macho om man dricker kaffe? Eller vad beror det på….

Här dricks det mängder av te och smaken är som baken väldigt olika. Vi vill här presentera några utav våra favoriter som du bara måste ha hemma när du tapetserar.

Gamla söder & Sörgårdste

Ett svart te i form av Gamla Söder med smak av passionsfrukt och äpple matchas ihop med en småblommig tapet från kollektionen Denim & Co. För er som gillar den fruktiga och blommiga kombinationen.

Låt oss även presentera det blå alternativet. Ett svart te som går under namnet Sörgårdste, med smaker av rabarber, jordgubb och passionsfrukt kombineras med en härlig tapet från kollektionen Amazilia.

Det svarta teet dricks mest i västvärlden. I Asien kallas det svarta teet för rött te, förvirrande va?

Solljus & Grönt citrus te

För att skapa känslan av värme och solljus plockar vi fram just Solljus. Ett rooibos te med smak av apelsin, ananas, kokos och rosenblad. Ett te som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. Miss Print 4 och detta rooibos te bjuder på Sol ute, Sol inne, Sol i själen & Sol i sinnet.

För att fortsätta på det gula spåret presenterar vi här ett grönt citrus te med smak av citron, lime och apelsin. Detta ihop med den underbara tapeten från designern Orla Kiely.

Visste ni att man kan använda te till så mycket mer än att dricka? 

  • Grönt te och örtte ger fin färg och ljuvlig doft åt badkarsvattnet eller varför inte i fotbadet?
  • Ett gammalt skönhetsknep är att ta två använda gröna tepåsar och placera dessa på dina ögonlock. Vips så ser du hur pigg ut som helst!
  • Te tar bort dålig lukt i dina skor, så till alla män som tycker att te är fjolligt. Här har även ni ett användningsområde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec