Tillverka din egna adventskalender med tapet

Har du tapetspill? – Gör din egna kalender! Julen närmar sig med stormsteg och det innebär även gåvotider. Har du tid över så varför inte tillverka din egna adventskalender? Fyll den med tjugofyra små överraskningar och ge den till någon du håller kärt. Med enkla medel kan du enkelt skapa en personlig kalender, men det kan komma krävas lite tid. 

Tapet-adventskalender

Tapet-adventskalender hel kalender
Det du behöver är tapet, sax, lim/tejp, snöre för upphängning om så önskas och en planschlist för att tapeten inte ska vika sig.

Tapet-adventskalender material
Välj ut den tapet som du vill ha som bakgrund och vik sedan till olika små “luckor” som du sedan fäster på själva tapeten, antingen med hjälp av lim eller tejp.
Här visas ett exempel på hur du kan vika till en nummerlucka.

Tapet-adventskalender lucka
När alla luckor är färdiga är det dags att döpa dem med nummer, skriv förhand på papper eller skriv ut från datorn. Sätt dit listen och gör två små hål i hörnen av tapeten och dra igenom ett snöre för upphängning.
tapet-adventskalender luckor
Nu återstår det bara att fylla luckorna!

Tapet-adventskalender Midbec AB tapeter

Lycka till!

 

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec