Tre barnrumsstilar att inspireras av

Är det kanske dags för barnrumsrenovering? Eller är du nybliven förälder och söker inspiration?
Här visar vi tre olika barnrumsstilar med tillhörande tapeter i olika färger och mönster, allt från blommor till bilar.
Vilken stil passar just dig och ditt hem?

Tre fina barnrumsstilar

Romantisk stil
Mjuka färger, ljust trägolv, böljande himmelsäng och en vägg prydd av blommor och fjärilar. Vad mer kan man begära? Komplettera med möbler i rotting och satsa på dova pastellfärger. Denna typ av stil ger rummet ett lugn och skapar en känsla av trygghet och harmoni.

51025 Midbec tapeter barnrum
Färgglatt barnrum
Mer färg åt folket! Det är på tok för lite färg i detta avlånga land. Tycker du att det blir för mycket med att tapetsera ett helt rum så varför inte satsa på en fondvägg? Extra kul om barnen själv får vara med och välja. Denna typ av dekor ger även rum för barnens kreativitet och man kan tydligt se hur prylarna tagit avstamp i tapetens färger vilket ger en tydlig helhet.

Barnrum 23370 Midbec tapeterM
Djungeltema
Med vackra tropiska väggar inspirerade av djungelns gröna blad och exotiska fåglar så har rummet snabbt förvandlats till en levande oas. Ta in naturen i hemmet, våga blanda material och låt kreativiteten flöda. Likt djungelns lianer hänger från träbalkarna i taket en gunga som bjuder in till lek. På den egen designade upphängningen i form av en gren och rep finner man färgglada papegojor som tillsammans framhäver rummets känsla.

220125 Barnrumsinpo Midbec tapeter

Trevlig helg!

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec