Tre kvistar som håller länge

Att pryda hemmet med färska blommor och kvistar lyfter hela inredningen! Dock är det inte alltid så billigt att investera i en blombukett eller en bunt snittblommor som kanske inte heller står så länge. Vad passar då bättre än att köpa hem fina grenar som klarar sig både utan tillsyn och vatten?
Nedan listar vi tre stycken hållbara och dekorativa kvistar som du kan njuta av så länge du har lust. Det går jättebra att mixa ihop de hållbara grenarna tillsammans för en mer effektfull bukett.

Hållbara kvistar

Hållbara Blommor blogg 2019

Foto: Decoist.com

Eukalyptus

Underbara och härliga väldoftande eukalyptus! De är både dekorativa och fräscha, även när de har vissnat. De gröna kvistarna håller sig bra i ungefär två veckor efter inköpsdagen och kan därefter hålla sig fina i visset tillstånd så länge du vill ha dem. Ett tips kan vara att spraya bladen med vatten för att ytterligare förlänga livslängden.

Blommor blogg 2019
Foto: Styleroom.se

Bomullskvistar

Dessa magiskt vackra kvistar som nästan ser ut som vita små fluffiga snöbollar eller söta små moln kan hålla sig fina i åratal och ska inte stå i vatten. Ju fler kvistar desto mer förtrollande och det är lika fint att ha dem framme på sommaren som på vintern.

Blommor 2019 Blogg
Foto: Studioelwa.se

Vide

Vide tillhör familjen Salix och kan hålla sig fina ca ett år, kanske tom ännu längre om du låter bli att ställa dem i vatten. Om du väljer att ställa ner kvistarna i en vas med vatten slår skotten ut och då dröjer det inte länge innan de vissnar. Så vill du njuta av dem en längre tid så skippar du vattnet.

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec