Vi önskar eder alla en fröjdefull jul!

Nu är det inte långt kvar till dagen vi har väntat på i 24 dagar! Granar är pyntade, fiskar är lutade, skinkor är griljerade. Det ser till och med hoppfullt ut för Selma i julkalendern efter den nagelbitande upplösning mot Margareta Nordenstierne! Så vad väntar vi på, let the festivities begin!

Tid för tapetinspiration

Fast… det är ju trots allt bara den 23:e idag. Så luta dig istället tillbaka och insup lite tapetinspiration så här dagen före julafton! Nu finns det nämligen ännu mer tapetinspiration på vår hemsida. Under fliken ”Inspiration- Inspirationsrum” tipsar vi om tapeter för olika rum för att du enkelt ska kunna hitta den tapet som passar just ditt hem och personliga stil!

midbec-tapeter-tapetinspiration-inspirationsrum

Botanisera bland kategorierna SOVRUM, BARNRUM, VARDAGSRUM, KÖK, HALL och ARBETSRUM. Ett alldeles lagom tidsfördriv så här den 23:e istället för att jaga runt efter de sista klapparna eller den utsålda julskinkan. Eller en alldeles lagom aktivitet för de kommande mellandagarna om du nu trots allt inte har hunnit luta fisken än…

midbec-tapeter-tapetinspiration-barnrum-vardagsrum

Men plötsligt händer det, det blir den 24:e, det blir julafton och då är det bara att köra, let the festivities begin!

GOD JUL!

Malin
malin@midbec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec