Inspiration

Här hittar du tips kring tapet & inredning, guide kring tapetsering, vackert pyssel med tapet och mycket annat.
Varmt välkommen och låt dig inspireras!

Inspiration

Här samlar vi tips på inredning, pysseltips med tapet och mycket annat.
Låt dig inspireras!

Botanisera mera med nya tapetkollektionen Botanik

  Har du alltid drömt om ett lantligt mysigt kök? Vårt tips är att börja leta efter saker du tycker om och som skapar den stämningen du är ute efter. Porslin och andra köksattiraljer som stämmer in på känslan. Våga sticka ut lite med någon lugn färg som i vårt kök, en kanna i lila. Sen...

Läs mer

Inspireras Mera – September

Koppar, Koppar och mera Koppar! Koppar är en trend som kommer och går, just nu ser man kopparn värma många hem. Kopparn har även tagit plats på tapeterna och upp på våra väggar.  I Midbec´s sortiment finns det nu en ny kollektion vid namn Kurioza. Den har flera mönster med inslag av koppar. Så tapetsera...

Läs mer

Geometriskt på tapeten!

Lek med olika stilar och kombinera geometriska mönster och färg. Våga skapa ett hem där det händer något på dina väggar! Tapeterna kommer från Midbec´s kollektioner Livium, Podium, Kvadrat & Wabi Sabi. Tveka inte att ta en titt om just du gillar geometriskt!  

Läs mer

Tapetnytt – Cabana

Nu släpper Midbec ytterligare en ny tapetkollektion. Med kollektionen Cabana kan du hålla kvar den härliga, avkopplande sommarkänslan i hemmet året om! Mönster inspirerade av naturmaterial, etniska element, dip-dye effekter och växtlighet i klara färgstarka nyanser som mixas med svala, milda naturtoner tar dig till värmande sol, turkosa hav och vita sandstränder!  

Läs mer

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec