Husräddarna avsnitt 4, säsong 1 (29/4)

Skärtorsdagen 2012 försvann en stor del av Birgitta Davidssons barndom i en häftig brand. Huset i Alingsås där hon spenderat sina barndoms somrar totalförstördes, tillsammans med många kära släktminnen. Huset där hon i dag bor med sin man måste nu rivas och byggas upp från grunden.

Läs mer

Medverkan i Arga Snickaren avsnitt 4, säsong 9 (24/4)

I veckans avsnitt av Arga snickaren möter vi Annika som bor med sina tre vuxna barn i en sommarstuga i Bergshamra. Familjen har bott i huset så länge barnen funnits,  men nu förfaller det och snart går det inte att bo där längre. På vintern har de inget vatten eftersom ledningarna fryser och elen i...

Läs mer

Husräddarna avsnitt 3, säsong 1 (22/4)

Ett ljus i bastun hade försummats och glömts bort vilket ledde till att bastulaven antändes. Vi blev kontaktade av Marcus vid 17.30-tiden då han berättade att huset var i lågor. Vi skulle precis sätta oss vid middagsbordet för att avnjuta Camillas födelsedagsmiddag. Nu börjar arbetet med att återställa huset.

Läs mer

Medverkan i Arga snickaren avsnitt 3, säsong 9 (17/4)

Dokumentärfilmaren Rebecka och dottern Tara flyttade från Stockholm till idyllen Kivik.  Men Rebecka fattade aldrig att det var så mycket jobb med ett gammalt hus. Bygget har tärt så hårt på Rebecka så hon håller på att gå in i väggen.

Läs mer

Premiär för Husräddarna ikväll!

Varje dag brinner det i 17 svenska hem. I värsta fall tar elden liv. Men även materiella skador kan vara en tragedi, när alla minnen blir till aska och livet börjar om på noll. I Husräddarna berättar vi historien om åtta familjer som förlorat sina hus i våldsamma bränder och deras väg tillbaka. Tillsammans med...

Läs mer

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec