Premiär för Husräddarna ikväll!

Varje dag brinner det i 17 svenska hem. I värsta fall tar elden liv. Men även materiella skador kan vara en tragedi, när alla minnen blir till aska och livet börjar om på noll. I Husräddarna berättar vi historien om åtta familjer som förlorat sina hus i våldsamma bränder och deras väg tillbaka.

Tillsammans med programledaren Sofia Rågenklint och TV3s husräddare inreder vi familjernas hem, återskapar deras minnen och är med när de flyttar in i sina vanliga liv igen.

Fyrabarnsfamiljen Paaso från Boden hade bott 13 år i sitt hus när det förvandlades till en dödsfälla. Klockan sex på morgonen den 17 maj vaknade äldsta sonen Christian som genom ett mirakel av eldens knaster. Bara minuter senare rasade det brinnande taket ner över hans säng. Ingen i familjen kom till skada, men det var början på en lång och jobbig tid för familjen i en trång lägenhet utan personliga ägodelar.

Se våra tapeter ikvällens program!  På kanal 3 kl.21.00

 

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec