TAPETNYHETER DECEMBER – 2019

Årets sista omgång tapetnyheter är snart på väg till butik!

Så innan vi ger oss ut på julklappsjakt, fyller hemmet med sprakande julpynt och går hem på julledighet får vi ännu en omgång att njuta av vackra tapeter. Vackra tapeter som liksom julpyntet förgyller våra hem men under betydligt längre tid, dag för dag, år efter år!

Kollektionerna Precious och Ombra lanseras i slutet av vecka 48 i butik och på midbec.se!

Precious – I barnkollektionen Precious blandas fräckt och gulligt i en elegant kombination. Från fräcka djungeldjur till söta svanar och princesskronor i vacker lyster. Stora stjärnor och små hjärtan i guld till harlequin-rutor i svartvitt. I denna kollektionen kommer du att hitta något vackert till din ”lilla skatt”!

 

Ombra – Skuggan av den otämjda naturen…Visst låter det lite mystiskt – låt oss presentera den nya tapetkollektionen Ombra. Innehåller mönster så som vilda jaguarer i både större och mindre former samt geometriska mönster som kastar lite mystiska skuggor av naturens rika färgpalett.

 

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
[email protected]
[email protected]

Copyright © 2021 Midbec