Tapetnyheter december – 2020

Årets sista omgång tapetnyheter är snart här och innan vi firar av det här väldigt annorlunda året får vi njuta av två nya tapetkollektioner – Colours och Muance 2.

Kollektionerna lanseras den 11 december i butik och på midbectapeter.se.

Colours – Tapetkollektionen Colours ger dig oändliga möjligheter att skapa ett hem med enfärgade tapeter där olika ytstrukturer ger väggarna liv. I kollektionen finner du hela färgspektrumet i nedtonade nyanser och det är enkelt att kombinera tapeterna till hemmets alla rum.

Muance 2 – I tapetkollektionen Muance 2 finner du många fräcka och effektfulla fototapeter som kan måttbeställas till både stora och små rum. Organiska mönster, geometriska former och inspiration hämtad från vacker konst skapar tillsammans fototapeter med läckra motiv. Tapeter som är något utöver det vanliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tapetpassion sedan 1974

Vi älskar känslan som tapet ger! Rum blir till hem, vardag blir till lyx. Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar består skickligt hantverk och passion.

Kontakta oss

Analysvägen 1, 435 33 Mölnlycke
Telefon: +4631-88 05 50
info@midbec.se
press@midbec.se

Copyright © 2021 Midbec